У четвртак, 29. јуна 2023. године одржан је још један састанак Управног одбора Коморе италијанско-српских привредника у Београду.

Том приликом донете су важне одлуке које ће, надамо се, унапредити даљи рад Коморе.  За нове потпредседнике Коморе именовани су адвокат Сунчица Николић и господин Францесцо Масци.

Оба потпредседника поседују велико искуство у сарадњи између Италије и Србије.

Члан Коморе, господин Гаетано Пасqуале Паолилло именован је за одговорног територијалног представника за југозападну Србију, што ће осигурати снажно присуство и ефикасну сарадњу у овом делу Србије.

Такође, са задовољством објављујемо да је гђа Марија Антић именована за заменицу генералног секретара Привредне коморе. Њена стручност, искуство и посвећеност биће од велике вредности за наш тим и допринеће ефикасном управљању активностима организације.

Ова именовања представљају значајан корак ка јачању наше вођствене структуре и унапређењу трговинских односа између Италије и Србије. Имамо поверења да ће наши нови потпредседници, територијални представник и заменица генералног секретара бити кључни фактори у успеху и расту италијанско-српских предузећа, стварајући нове могућности и подстичући сарадњу између ове две нације..

Ова именовања представљају значајан корак ка јачању наше вођствене структуре и унапређењу трговинских односа између Италије и Србије. Имамо поверења да ће наши нови потпредседници, територијални представник и заменица генералног секретара бити кључни фактори у успеху и расту италијанско-српских предузећа, стварајући нове могућности и    подстичући сарадњу између ове две нације.

GAETANO_PASQUALE

SUNCICA CON

ИЗВОР: https://www.ccis.rs